Paddestoelen schoon vegen en in plakjes snijden.
Knoflook persen en roerbakken in 2 el hete olie, samen met de gembersnippers. Schep de overige groenten, behalve de taugé, erdoor en roerbak het geheel 3 minuten. Voeg de taugé en de sojasaus toe en roerbak het geheel nog even ongeveer 1 minuut. Houd het geheel warm totdat de omeletten gebakken zijn.
De eieren los kloppen, samen met de melk en de koriander. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Bak in een koekepan van het eiermengsel 4 omeletten mooi goudbruin. Verdeel hierover, in het midden, de groenten. Vouw de omelet nu dicht. Vouw de zijkanten van de omelet om en zet de omeletwrap rechtop in een glas.
Je kan het gerecht uitbreiden met gebakken eiermie voor een overheerlijk hoofdgerecht. De gembersnippers kunnen worden vervangen door 2 cm geraspte gemberwortel. Als variatie kan je de koriander vervangen door de bieslook.